Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
OK
Med sentral beliggenhet, et beskyttende ytre og en frodig, innholdsrik gårdshage kan vi ønske velkommen til Konfekten – Storhamars nye leilighetsprosjekt med 35 delikate leiligheter.
En kjapp tur på sykkel eller med buss tar deg inn til Hamar sentrum med sitt rike tilbud innen blant annet kultur, handel, kafé og restaurantliv. Nyt utsikten over byen, Mjøsa og vårt vakre kulturlandskap. Møt gode naboer over en kaffekopp i hagen, og plant dine egne vekster i dyrkningskassene. Leilighetene med utleiedel er noe helt nytt i markedet, og gir deg en unik mulighet til å investere i en bolig med leieinntekter. Du skal leve smart og godt i Konfekten – et viktig tilskudd til Storhamars boligområder.

Velkommen!

En godbit på Storhamar

Bydelen som har det meste
Et veletablert boligområde. Idrettslag og skoler. Badevann, domkirkeruiner, vakre turstier og shopping. Alt går hånd i hånd på Storhamar!
Nærhet til det viktigste
På Storhamar bor du med nærhet til alt det viktigste. Maxi Storsenter tilbyr et godt utvalg butikker, og Hamar sentrum er bare en kort tur unna. Nyt nærhet til naturen, ta deg en tur i Furuberget, eller hva med en dukkert i Mjøsa en lun sommerkveld? Mulighetene er mange, og de fleste ligger rett rundt hjørnet.
Aktivt nærmiljø
Idretten har gode vekstvilkår på Storhamar. Enten du er utøver eller tilskuer, finnes det mange idretter å velge i. Fra Konfekten har du kort avstand til CC Amfi der Storhamar Ishockey holder hus. Ta turen til den store svømmehallen på Ankerskogen, eller hva med et besøk i klatreparken på Domkirkeodden? Storhamar har barneskole, ungdomsskole, videregående skole og flere barnehager som ligger i nærheten av Konfekten.
Hamar – Innlandets hovedstad
Vi hamarsinger liker å kalle byen vår for Innlandets hovedstad. Byen er sånn passelig stor, den er omkranset av vann, rikelig med friluftsområder og den har nærhet til både Oslo, Gardermoen og flere av landets populære hytteområder. Dette til sammen gjør at mange opplever at byen har en optimal beliggenhet, og stadig flere nye bosetter seg her.
Vi svarer på dine spørsmål!
Kåre Ådne Olsen
EIENDOMSMEGLER
Ansvarlig megler
Anne-Lise Søstumoen
EIENDOMSMEGLER